torstai 3. kesäkuuta 2010

Aaveiden karkoitusta

Iltalehden Nettisivuilla kerrottiin 2.6.2010 tällaista:

"Eteläruotsalainen Kalmarin kunta palkkasi meedion karkottamaan aaveen vammaisten lasten asuntolasta."

Lehden kertoman mukaan kunta oli palkannut meedio Pia Palmin karkottamaan haamun kun henkilökunta oli valittanut aaveen läsnäolosta. Henkilökunta uhkasi jo sairaslomalla. Myös osa kodin asukkaista oli valittanut jonkun kiskoneen heitä hiuksista ja lisäksi asuntolassa oli kuultu askelia. Meilläkin, kotonani täällä Hämeenlinnassa, kuuluu askelia ja muita elämän ääniä, joskus jopa ohiajavan auton ääniä, mutta en ole tietämättömyyttäni ymmärtänyt, että nämä voisivat olla aaveiden aikaansaannoksia.

Iltalehden kertoma tarina päättyy onnellisesti koska Meedion vierailu asuntolassa oli poistanut paikalla kummitelleen vanhan miehen aaveen.

Yksityillä ihmisillä on lupa laittaa rahansa mihin vaan hömppään, mutta että kunta maksaa tuollaisesta lienee ihan uusi ilmiö. Mikäli suomalaiset kunnat ryhtyvät karkoittamaan aaveita ja muita mönkijäisiä verorahoin, ilmoittaudun välittömästi tällaiseen keikkatyöhön. Kymmenien vuosien kokemuksella taikurina lupaan, että Aaveen karkoittaminen tapahtuu kaikkia alan oppeja noudattaen ja karkoittettava aave ei enää palaa kummittelemaan. Aaveen karkotus tulee olemaan mahdolliselle ulkopuoliselle seuraajalle hämmästyttävä kokemus. Aave häipyy takuuvarmasti, mutta sille en tietenkään mahda mitään jos paikan myöhemmin valtaa jokin toinen aave.
Palkkioni aaveen karkoittamisesta tulee olemaan myös hämmmästyttävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti