sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Magic Event 2010

Taikuri Esko Eko Tuovisen luotsaama "Magic Event" oli Hämeenlinnassa lauantaina 23.10.2010, nyt jo neljännettä kertaa. Areenana oli tällä kertaa Verkatehtaan Vanajasali.
Samaan viikonloppuun osunut keikkamatkani Imatralle huolehti siitä, että pääsin näkemään monimuotoisesta esityksestä vain noin puolet. Niinpä valokuvatkin ovat esityksen toiselta puoliskolta. Mukana Magic Eventin menossa olivat tällä kertaa Puijon Paroni Jouni Vepsäläinen, Noora Karma, Jari Tapanainen ja illan juontajana JP Pirinen.

Noora Karma hypnotisoi.



Noora etsiin silmät sidottuna veistä paperipusseista, ja toivoo kovasti, että veitsi ei pusseja ruttaamalla löydy!



Kahlekuningas Jari Tapanainen saa kaulaansa viiden kilon punnuksella varustetun kiristysketjun. Ketjua Jarin kaulalle asettaa paikalleen Eko Tuovinen


Jari pääsee ketjun kuristuksesta irti kunhan sitä ennen repii ranteistaan kahdet käsiraudat ja kaivautuu pois vankienkuljetuspakkopaidasta. Helppo homma pää alaspäin roikkuen, kuten alla olevista kolmesta kuvasta voi aistia. Vapautuminen aidoista kahleista ja pakkopaidasta pistää miehen rimpuilemaan ja keinumaan mikä taasen kiristää kaulan ympärillä olevaa ketjua.



Vapautumiseen on aikaa noin kolmisen minuuttia. Sen jälkeen ketju vie mieheltä tajun.





Tällä kertaa aikaa kului kaksi ja puoli minuuttia jonka jälkeen jari saattoi levittää kätensä voiton merkiksi.



Magic Eventin loppukumarruksissa mukana olivat Jari Tapanainen, Noora Karma, Puijon Paroni Jouni vepsäläinen ja illan isäntä JP Pirinen.



Magic Eventin loppukumarruksissa mukana olivat Jari Tapanainen, Noora Karma, Puijon Paroni Jouni vepsäläinen ja illan isäntä JP Pirinen.

Magic Event palaa asiaan vuoden kuluttua, syksyllä 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti